Iz medija

Glas Istre 30.04.2017.

Ulika 2017.

I na 12. manifestaciji maslinara i uljara ekstra djevičanskog maslinovog ulja Ulika u Medulinu rezultati su bili odlični. Naša uljara je osvojila zlato i srebro, a cijeli članak pročitajte ovdje.

Slobodna Dalmacija Maslina 30.04.2017.

19. dani masline u Zadru

“Dani masline imaju međunarodni karakter jer su se natjecali maslinari iz Slovenije i Crne Gore, ali ipak, može se kazati da su ukupnu pobjedu odnijeli maslinari iz Istre koji uglavnom slali pakovine ulja, a među Top 10 u toj kategoriji Istrani su osvojili sedam mjesta.” Među tih top 10 se svrstala i naša uljara Nonno Bruno.

“Priznanje za najbolju uljaru u preradi pakovina je Uljara Nonno Bruno Banjole”

Pročitajte cijeli članak u ovdje

World’s best olive oils for 2017 New York international olive oil competition

Zlatna medalja na internacionalnom natjecanju u New Yorku

I ove godine smo postigli odličan uspjeh na internacionalnom natjecanju djevičanskih maslinovih ulja koje se održava svake godine u New Yorku. Na natjecanju je sudjelovalo više od 800 proizvođača iz 26 zemalja. Naime, među tolikim proizvođačima iz cijelog svijeta koji sudjeluju na natjecanju, mi smo uspjeli osvojiti zlatnu medalju!
Pogledati se može ovdje.

Članak iz Masline na tu temu pogledajte ovdje.

Medulinska kronika (Tv Nova) 23.02.2017.

Uspjeh uljare i istarskih maslinara

Davor Zanini: “Zadovoljan sam najviše što jako puno naših maslinara osvaja jako puno dobrih mjesta i uvijek se to veže za moju uljaru i zadovoljan sam da se vidi da radimo dobro delo”.
Reportaža o našoj uljari Nonno Bruno i maslinarima koji su učlanjeni u udrugu maslinara Ulika, o uspjehu na domaćim manifestacijama, a malo i o uljari. Pogledajte ovdje u trajanju od minuta 8:19 do 20:02.

Slobodna Dalmacija Maslina 19.02.2017.

Na Povenjaku je opet bilo napeto

Uljara Nonno Bruno osvojila zlatnu medalju za svoje ulje, a sveukupno 15 ulja koja su prerađena u našoj uljari su osvojila medalje, od kojih je 13 zlatnih i 2 srebrne. Ponosni smo na svoju uljaru i naše kolege.

Više u časopisu Maslina.

Slobodna Dalmacija Maslina 18.02.2017.

Istrijani osvojili Povenjak!

“Šampioni su stigli iz Istre. U utakmici na gostujućem terenu u kojoj su odlučivale nijanse”

Više na Maslina.

Maslinar

Vrhunsko ulje iz male uljare

“Ulje je uvršteno drugu godinu za redom u FLOS OLEI 2015 (top 500), to je vodič TOP 500 najboljih extra djevičanskih maslinovih ulja svijeta. Naše ulje je osim prestižnih nagrada u New Yorku (drugu godinu za redom) i Tokiju također i šampion u kategoriji monosortnih ulja ovogodišnje manifestacije Dani mladog maslinovog ulja održane u Vodicama.”

Više u časopisu Maslinar broj 34, lipanj 2015.

Slobodna Dalmacija Maslina

Ulje na ponos nonna Bruna

“Električar po struci, vlasnik građevinske tvrtke sa sedamdeset zaposlenih, “mladi“ je maslinar i uljar, a okitio se već domaćim zlatnim medaljama za svoje vrhunsko ulje brenda “Nonno Bruno“, kao i zlatom u New Yorku na International Olive Oil Competition i srebrom u Los Angelesu na International Extravergin Olive Oil Competition. Prije tri godine otvorio je suvremenu uljaru u Banjolama kraj Pule.”

Pročitajte cijeli članak na portalu Slobodne Dalmacije ili u časopisu Maslina broj 58, rujan 2014.

MaslinIstra – vodič kroz maslinova ulja Istre

Otvorena uljara Nonno Bruno

Nakon više od desetljeća iščekivanja maslinari medulinske općine napokon će moći prerađivati svoje vrlo cijenjeno ulje u vlastitoj uljari NONNO BRUNO – ZANITEL. U Banjolama se otvorila prva uljara na području općine Medulin. Zaslužan za ovaj poduzetnički pothvat je Davor Zanini koji u Banjolama vodi obiteljsku tvrtku Zanitel, koja je na tržištu već 45 godina. U stalnoj prilagodbi tržištu i s tendencijom otvaranja novih djelatnosti ponudila je i ovaj put nešto novo i aktualno u preradi i proizvodnji hrane, točnije na području maslinarstva i proizvodnji maslinovog ulja.

Pročitajte cijeli članak o Uljari Nonno Bruno na portalu MaslinIstra

Glas Istre

Otvorena uljara u Banjolama

Maslinari medulinske općine od jučer imaju svoju uljaru. U Banjolama, na Kamiku, tvrtka Zanitel obitelji Davora Zaninija otvorila je uljaru u koju je utrošila oko dva milijuna kuna.
Uljara “Nonno Bruno” jučer je i svečano stavljena u pogon, a iz njenih cijevi je poteklo i prvo ovogodišnje ulje.

Pročitajte cijeli članak Otvorena uljara u Banjolama na portalu Glasa Istre

Regional Express

Dječji vrtići Medulin u projektu Maslinice vrtićarice

‘Posebno smo zahvalni na pomoći i doprinosu u realizaciji ovog projekta tvrtkama “Zanitel d.o.o.” i uljari “Nonno Bruno” koje podržavaju rad vrtića i u mnogim drugim segmentima’, istaknuli su iz vrtića.

Pročitajte cijeli članak o suradnji s Dječjim vrtićima Medulin na portalu Regional Express

Moja Istra – TV magazin, MedVid produkcija

Novootvorena uljara Nono Bruno u Banjolama

Pogledajte prilog na portalu Moja Istra